Links

UDREDNING - PSYKOLOG - MENTOR - SOCIALRÅDGIVER - ADVOKAT

UDREDNING og behandling - BØRN:

Hvis man har brug for særdeles kompetent udredning, vurdering af evt. behov for medicinering etc. i forhold til børn og unge, og man kan klare en vis selv-betaling, kan det på det varmeste anbefales at kontakte børne- og ungdoms-psykiater Kristine Søbye, som har stor viden og erfaring med autismespektret og med ADHD.

Direkte henvendelse - her kræves/modtages ikke henvisning fra egen læge.

 

NB - praksis i Haderslev.                  Telefontid: 08.15-09.00 (man-fre)

 

NB: Fuld selvbetaling, hvis man ikke er under Sundhedskortet gruppe 2!

UDREDNING og behandling - VOKSNE:

Jonas Linneke er voksenpsykiater og dels tilknyttet ADHD- og Autisme-ambulatoriet i Glostrup, dels virkende med egen praksis (i Holte, nord for København). Han haroverordentlig stor indsigt i, hvordan såvel ADHD som autisme ser ud hos voksne, og er derfor et fremragende valg, hvis man som voksen enten skal udredes eller have psykiatrisk bistand, herunder evt. relevant medicinering.

NB: Få henvisning fra egen læge!

PSYKOLOG med Aspergers og ADHD - i København:

Hvis man har brug for samtaler, rådgivning, afklaring m.m. hos en psykolog, der har stor erfaring med autisme og ADHD både indefra og udefra,  er 'den anden' i Danmark Maja Toudal, som arbejder ved Psykologisk Ressource Center i København.

Direkte henvendelse - her kræves/modtages ikke henvisning fra egen læge.

Adresse:         Rådhusstræde 6, 1.sal, 1466 Kbh. K.

MENTOR - få hverdagen til at hænge sammen:

Palle Hasling Jakobsen er uddannet pædagog med stor viden og erfaring inden for bl.a. autismeområdet, hvor jeg har haft den fornøjelse at arbejde sammen med ham i en del år.

Han virker bl.a. som mentor, støtte-/ kontaktperson m.m. på Fyn.

Læs mere og kontakt Palle her:

SOCIALRÅDGIVER, stud.jur. - på borgerens side:

Lea Holst Strynø er socialrådgiver og stud.jur. i privat praksis på Fyn, hvor jeg med glæde har set hende hjælpe bl.a. flere familier med autisme inde på livet med at finde vej gennem systemet - og ikke mindst blive rustet til kamp mod samme, når det har været nødvendigt.

Læs mere og kontakt Lea her:

ADVOKATER med speciale i kommunesager:

Hvis man har brug for juridisk bistand i f.t. kommunen, handicappedes rettigheder, sager om skolegang og -trivsel m.m., er landets førende firma Socialretsadvokaterne, der har Thomas Taguchi og Monica Lylloff i spidsen - og solid viden om sager vedrørende autismespektret.