Links

Palle Hasling Jakobsen er uddannet pædagog med stor viden og erfaring inden for bl.a. autismeområdet, hvor jeg har haft den fornøjelse at arbejde sammen med ham i en del år.

Han er nu blevet selvstændig og virker som mentor, støtte-/ kontaktperson m.m. på Fyn.

Læs mere og kontakt Palle her:

Lea Holst Strynø er socialrådgiver i privat praksis på Fyn, hvor jeg med glæde har set hende hjælpe bl.a. flere familier med autisme inde på livet med at finde vej gennem systemet - og ikke mindst blive rustet til kamp mod samme, når det har været nødvendigt.

Læs mere og kontakt Lea her:

VOKSENPSYKIATER: Jonas Linneke er voksenpsykiater, som dels er tilknyttet ADHD- og Autismeambulatoriet i Glostrup, dels har egen praksis. Han har stor indsigt i, hvordan såvel ADHD som autisme ser ud hos voksne, og er derfor et klogt valg, hvis man som voksen enten skal udredes eller have psykiatrisk bistand, herunder relevant medicinering.

NB: Få henvisning fra egen læge!

BØRNE- OG UNGDOMSPSYKIATER: Hvis man har brug for udredning, vurdering af behov for medicinering etc. i forhold til børn og unge, og bor i Odense, kan det klart anbefales at henvende sig hos privatpraktiserende børne- og ungdomspsykiater Claudia Nordenbæk, som har stor viden og erfaring med autismespektret.

NB - adresse: Fisketorvet 4-6, 10.sal, 5000 Odense C !

NB: Få henvisning fra egen læge!

MELATONIN: Dette er kroppens eget søvnhormon - som autister ofte haar for lidt af / for sent. Det er derfor meget udbredt at tilføre det udefra - hvilket ikke er det samme som et sovemiddel (der reelt bedøver), men derimod blot hjælper med at falde i søvn og "holde søvnen" natten igennem. I Danmark fås melatonin på recept - men kan købes i håndkøb f.eks. i USA, også via nettet.

 

"Tidens Psykologer"

Vestergade 19

5000 Odense C

ADRESSE

TELEFON

(+45) 22 10 22 22

© Copyright 2018. All rights reserved.